bollinis
Månedens Menu


Juni menu 2022


Forret

Sød chili med fyld af cremet Castello Danablu.

Toppet med honning som er prikken over i'et

Hertil Bollinis hjemmebagte brød



Vinanbefaling:

Chardonnay Western Cellars WS - California   gl. 65 fl. 269
Fadlageret, fyldig og cremet.



Hovedret
Marineret kalveculotte med garniture og bagt kartoffel,

ledsaget af rødvinssauce.

Samt Bollinis salatbar.


Vinanbefaling:

Crianza Edition Limitada Lar de Paula - Rioja     fl. 349
Kraftig og blød rødvin med lette krydrede noter.
el.
Amarone Bertoldi - Valpolicella Classico    fl. 449
Silkeblød balance mellem rå power og forfinet elegance.



Dessert
Rabarbertrifli med vaniljeis


Vinanbefaling:

Capetta Spumante Dolce - Italien    gl. 59 fl. 249
Sødmefuld og charmerende spumante på Moscato druen.
Perfekt til lyse desserter.


3 retter 299
2 retter 279





Juli Menu


Hovedret
Baconsvøbt tournedos af lækker dansk kalvemørbrad
ledsaget af nye danske kartofler samt dampede ærter
og rødvinssauce.

Hertil Bollinis salatbar


Vinanbefaling:

Crianza Edition Limitada Lar de Paula - Rioja

  fl. 349
Kraftig og blød rødvin med lette krydrede noter.
el.
Amarone Bertoldi - Valpolicella Classico 

 fl. 449
Silkeblød balance mellem rå power og forfinet elegance.



Dessert
Danske jordbær med vaniljeis.


Vinanbefaling:

                                   Capetta Spumante Dolce - Italien                                       

gl. 59 fl. 249
Sødmefuld og charmerende spumante på Moscato druen.
Perfekt til lyse desserter.



2 retter
299



Restaurant Bollinis

Hovedgaden 437, 2640 Hedehusene

Hedehusene´s Selskabslokaler via/Bollinis, Hovedgaden 405

Tlf: 46 56 00 95


Åben hver dag fra kl. 11:00

Køkkenet lukker kl. 21:30


Læs vores persondatapolitik her