Juni menu 2022
Forret
Sød chili med fyld af cremet Castello Danablu.
Toppet med honning som er prikken over i'et
Hertil Bollinis hjemmebagte brød
Vinanbefaling:
Chardonnay Western Cellars WS - California gl. 65 fl. 269
Fadlageret, fyldig og cremet.
Hovedret
Marineret kalveculotte med garniture og bagt kartoffel,
ledsaget af rødvinssauce.
Samt Bollinis salatbar.
Vinanbefaling:
Crianza Edition Limitada Lar de Paula - Rioja fl. 349
Kraftig og blød rødvin med lette krydrede noter.
el.
Amarone Bertoldi - Valpolicella Classico fl. 449
Silkeblød balance mellem rå power og forfinet elegance.
Dessert
Rabarbertrifli med vaniljeis
Vinanbefaling:
Capetta Spumante Dolce - Italien gl. 59 fl. 249
Sødmefuld og charmerende spumante på Moscato druen.
Perfekt til lyse desserter.
3 retter 299
2 retter 279
Juli Menu
Hovedret
Baconsvøbt tournedos af lækker dansk kalvemørbrad
ledsaget af nye danske kartofler samt dampede ærter
og rødvinssauce.
Hertil Bollinis salatbar
Vinanbefaling:
Crianza Edition Limitada Lar de Paula - Rioja
fl. 349
Kraftig og blød rødvin med lette krydrede noter.
el.
Amarone Bertoldi - Valpolicella Classico
fl. 449
Silkeblød balance mellem rå power og forfinet elegance.
Dessert
Danske jordbær med vaniljeis.
Vinanbefaling:
Capetta Spumante Dolce - Italien
gl. 59 fl. 249
Sødmefuld og charmerende spumante på Moscato druen.
Perfekt til lyse desserter.
2 retter
299
Restaurant Bollinis
Hovedgaden 437, 2640 Hedehusene
Hedehusene´s Selskabslokaler via/Bollinis, Hovedgaden 405
Tlf: 46 56 00 95
Åben hver dag fra kl. 11:00
Køkkenet lukker kl. 21:30
Læs vores persondatapolitik her