01. – 16. april 2023
Frokost menu fra 11:00 – 16:00
Kr. 199 ,-
Aften menu fra 16:00 – 21:00
Kr. 325,-
Der tages forbehold for trykfejl samt prisændringer
RING OG BESTIL ET BORD
PÅ TELEFON: 46 56 00 95
Påskeplatte 2023 fra kl. 11:00 – 16:00
Marinerede sild med hakkede æg og karrydressing
Rejer og mayonnaise
Rødspættefilet med remoulade
Hønsesalat toppet med bacon
Tarteletter med høs i asparges
Flæskesteg med rødkål og surt
Hertil brød, fedt og smør
Aften menu april 2023
Rejecocktail
Hertil Bollinis hjemmebagte brød
Lammeculotte
Skiver af hvidløgsmarineret lammeculotte, ledsaget af flødekartofler, ovnbagt garniture samt skysauce
Hertil Bollinis salatbar
Sorbet
Appelsinsorbet og macarons