Bollinis Familie Restaurant – Det røde hus i Hedehusene

Helaftensmenuer

Menu 1

(7 timer)
Husets velkomst

Forretter vælg mellem

  • Rejecocktail med dressing.
  • Hjemmelavet hønsesalat på ananasring toppet med bacon.
  • Tarteletter med høns i asparges.
    Serveres med friskbagt brød og smør.

Hovedretter vælg mellem

  • Helstegt kalvefilet m/små ovnbagte kryddermarinerede kartofler, grønne bønner og sauce af egen sky, hertil tomatsalat med fetaost.
  • Helstegt oksefilet mPommes anna samt 2 slags sauce hertil årstidens friske grøntsager samt Bollinis salat med dressing.
  • Hvidløgsmarineret kalkunbryst med årstidens garniture
    samt små ovnbagte kryddermarinerede kartofler og gorgonzolasauce.

Desserter vælg mellem

  • Hjemmelavet Tiramisu.
  • 3 slags is toppet med flødeskum, chokoladesauce og frugt.
  • Chokoladekage med vaniljeis.

Natmad vælg mellem

  • Fransk løgsuppe med ostebrød.
  • Frikadeller med kold kartoffelsalat.
  • Porre/skinketærte med tomatsalat.

Under middagen serveres husets vine ad libitum.
Herefter kaffe/the hertil 1 husets cognac eller Bailey’s.
Samt chokolade og småkager.

Tager din fest mere end 7 timer, koster det kr. 250.- pr. tjenertime, der vil minimum være 2 tjenere.

Fri bar m/ øl, vin & vand.

Pris pr. couvert 679,- Der skal betales for minimum 20 couverter - på Restaurant Bollinis

Menu 2

(7 timer)
Husets velkomst

Forretter vælg mellem

  • Italiensk parmaskinke med melon.
  • Tunmousse på bund af avokado
  • Avokado med rejer.
    Serveres med friskbagt brød og smør.

Hovedretter vælg mellem

  • Helstegt kalvemørbrad med små ovnbagte kryddermarinerede kartofler,
    dagens garniture, waldorfsalat samt gorgonzolasauce.
  • Helstegt oksemørbrad med Pommes Anna samt to slags sauce, hertil årstidens friske grøntsager.
    Samt Bollinis salat og to slags dressing.

Desserter vælg mellem

  • Creme Brulee.
  • Desserttallerken med is, kage og frugt.
  • 3 forskellige slags ost.

Natmad vælg mellem

  • Pålægsbuffet m/2 slags pålæg samt 2 slags ost hertil brød og smør.
  • Landgangsbrød.
  • Røde pølser m/brød, ketchup og stærk sennep.

Under middagen serveres husets vine ad libitum.
Herefter kaffe/the hertil 1 husets cognac eller Bailey’s.
Samt chokolade og småkager.

Tager din fest mere end 7 timer, koster det kr. 250.- pr. tjenertime, der vil minimum være 2 tjenere.

Fri bar m/ øl, vin & vand.

Pris pr. couvert 749,- Der skal betales for minimum 20 couverter - på Restaurant Bollinis

Menu 3

(7 timer)
Husets velkomst

Forretter vælg mellem

  • Laksefarseret rødtunge på plukket salat med mild cayenne sauce.
  • Røget helleflynder på plukket salat serveret med krydderurt dressing.
  • Blinis m/ haveørredrogn, hakket løg, lime samt creme fraiche.
    Serveres med friskbagt brød og smør (dog ikke Blinis).

Hovedretter vælg mellem

  • Hvidløgsstegt lammefilet serveret med årstidens friske grønt, smørdampede kartofler samt kraftig lammesky tilsmagt med timian.
  • Rødvinspocheret oksemørbrad, serveret med årstidens grønt, pommes fondant samt sauce Bordelaise.
  • Helstegt kalvefilet garneret med krebsehaler, serveret med årstidens friske grønt, pommes Hasselbach samt sauce choron.

Mellemretter vælg mellem

  • Primadonna m/syltede peberfrugter.
  • Champagne sorbet.
  • Carpaccio på Rucolasalat og spåner af Parmesan.

Desserter vælg mellem

  • Desserttallerken med, friskbagt kage, 3 slags is og friske frugter.
  • Nøddekurv m/ 3 slags is og frugt.
  • 3 slags ost m/ akaciehonning, kalamata oliven samt knækbrød.

Natmad vælg mellem

  • Hummerbisque toppet med flødeskum.
  • Det store luxus pølsebord med alt hvad hjertet begærer.
  • 3 snitter med luxus pålæg.

Under middagen serveres husets vine ad libitum.
Herefter kaffe/the hertil 1 husets cognac eller bailey.
Samt chokolade og småkager.

Tager din fest mere end 7 timer, koster det kr. 250.- pr. tjenertime, der vil minimum være 2 tjenere.

Fri bar m/ øl, vin, vand.

Pris pr. couvert 895,- Der skal betales for minimum 20 couverter - på Restaurant Bollinis

Menu 4

(5 timer)
Husets velkomst

Forretter vælg mellem

  • Laksebombe.
  • Rejecocktail.
  • Parmaskinke med melon.
  • Serveres med friskbagt brød og smør.
    Hertil 1 glas SanVigilio Chardonnay.

Hovedretter vælg mellem

  • Helstegt kalvefilet.
  • Helstegt kalveculotte.
  • Helstegt lammeculotte.
  • Helstegt oksefilet.
    Hertil 2 glas Rinello Primitivo.

Desserter vælg mellem

  • Hjemmelavet Tiramisu.
  • 3 slags is toppet med flødeskum, chokoladesauce og frugt.
  • Kage med is og frugt.
  • Herefter kaffe/the .
    Samt chokolade og småkager.

Tager din fest mere end 5 timer, koster det kr. 250.- pr. tjenertime, der vil minimum være 2 tjenere.
Pris pr. couvert 499,- Der skal betales for minimum 20 couverter - på Restaurant Bollinis
Der tages forbehold for trykfejl samt prisændringer.