Min. 20 kuverter.
Til alle vores hovedretter har de frit valg mellem:
Svinekam stegt som vildt, årstidens friske grønt samt waldorffsalat.
Kr. 155,-
Gl. daws flæskesteg med hvide og brunede kartofler, rødkål og brun sovs.
Kr. 155.-
Hvidløgsmarineret kalkunbryst, årstidens friske grønt.
Kr. 155,-
Kogt hamburgryg med årstidens friske grøntsager.
Kr. 155,-
Helstegt oksetyndsteg, årstidens friske grøntsager.
Kr. 205,-
Okseculotte, årstidens friske grøntsager.
Kr. 205,-
Lammesteg serveret med årstidens friske grøntsager.
Kr. 205,-
Filet royal af gris hertil lynstegt grønt.
Kr. 195,-
Kalvesteg stegt som vildt.
Kr. 205,-
Stegt laks, med lynstegt grønt og løse ris.
Kr. 195,-
Dampet laks, med årstidens friske grøntsager.
Kr. 195,-
Helstegt dyreryg,serveret med ristede svampe og grønsager.
Kr. 279,-
Rødvinspocheret oksemørbrad serveret medårstidens grøn.
Kr. 279,-
Medaljon af dyrefilet, hertil årstidens friske grønsager, samt sauterede svampe.
Kr. 279,-
Beef Wellington med grøntorvets friske grønt.
Kr. 279,-